Lash Lift – Szempilla lifting

műszempilla nélkül !

Az eljárás, ami külföldön már nagy sikereket arat...a szempilla lifting, egy egyedülálló technika, ahol műszempillák használata nélkül,  látványos, ívelt szempillákhoz juttatjuk azokat is, akik idegenkednek a ( 3D,-4D...) szempilla hosszabbítástól, vagy munkájuk, életmódjuk miatt nem viselhetik ezt.

A Lash Lift szilikon lapos technikával, az összes szál szempillát tőtől emeljük meg és finoman felfelé íveljük, 3 speciális anyag- és technika segítségével. Az eljárás egyszerű, fájdalommentes és kíméletes.

Az eredmény:

hosszabbnak,dúsabbnak tűnő pillák,minden nap, akár 6-8 héten át,köztes kezelések nélkül.Tágabb tekintetsminkelhető, lemosható, spirálozható, festhető.

Az azonnali látványos eredményt egy kb. 45-60 perces kezeléssel érjük el, Ez idő alatt a vendég csukott szemmel, kényelmesen pihen. Az eredmény akár 8 hétig tart, amíg a saját pillák ki nem cserélődnek, anélkül hogy ez idő alatt bármilyen frissítést, fenntartást igényelne.

Felmerül a kérdés hogy ez olyan, mint a régi szempilla dauer?

Nem, különbséget kell tennünk a dauer és a lifting között. Alapvető különbségek vannak a technikában, az összetevőkben és a hatásban. A lifting során alkalmazott anyagok korszerűek és kíméletesek, nem károsítják a szempillákat. Nem göndörítünk, hanem tőtől emelünk és ívelünk. Ezért nem lesz kunkori és rövidnek tűnő az elkészült pilla, hanem hosszabbnak, dúsabbnak tűnő és gyönyörűen felfelé ívelő.

Mikor ajánlom?

-       ha idegenkedsz a műszempillától vagy a munkád, életmódod miatt nem viselhetsz 3D pillákat

-       ha egyenes pilláid vannak

-       ha rövidnek tünnek és alig látszanak

-       ha a mindennapos spirálozást kiváltanád egy tartós megoldással

OPEN